tirsdag 4. november 2008

Papirfest 08 vel overstått!

Har hatt en fantastisk helg - en flott "husmorferie" til tross for at jeg ikke er mye tess som husmor : ) Deilig å få skravle med damer som er like gale som meg, dvs som kan gå i fistel over et blondebånd eller noen søte chipboard-pinnsvin... Eller som med glede sitter i en gymsal fra kl 9 om morgenen til 2 om natta - og som går på butikken for å handle smågodt, Pepsi max og Paracet for å holde det gående en hel helg!

Jeg har hatt godt reisefølge i Nina, jeg har hatt hyggelig og veldig inspirerende selskap rundt scrappebordet! Og takk til arrangørene og dugnadsgjengen som gjorde alt for at vi skulle få kose oss!

Har dessverre ikke noen bilder å legge ut, men det er nok av bilder i andre blogger : ) Og det er ikke hemmelig at vi skal lage en reportasje i Vi Scrapper fra begivenheten! Takk til alle som bidro til en flott helg!!!

8 kommentarer:

Lene S sa...

Heeeeey! :o) Long time no see!

Å jeg er så misunnelig på alle dere som var på Papirfesten... Desverre fikk jeg det ikke til i år heller :o( Hadde vært så gøy å hilse på folk, gå på kurs, og bare vært sammen med andre "likesinnende" ;o) Denne høsten ble desverre så altfor travel.. Gleder meg til å se artikkel i Vi Scrapper i stedet:o)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem!

Trollemor sa...

Hei Linn!

Tusen takk for en utrolig hyggelig helg. var veldig kjekt å få lov til å bli bedre kjent med deg. Det var riktig så hyggelig å ha deg ved min side. Tusen takk for komplimenter, det varmer og inspirerer:)

Kristin Langnes sa...

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min.

asdasd sa...

個人貸款
原車融資
汽車增貸問題
貸款
汽車貸款1天核貸完成‎
汽機車借款
貸款免費諮詢
銀行原車融資貸款
汽機車貸款

胖米手機驗證碼平台 sa...

免費a片下載無碼有
自慰視頻影片
情色文學
色情
18成人網站
娛樂城註冊優惠活動
博弈
聊天室
財神娛樂城

日本美女寫真集 sa...

成人小說
成人影城
成人影片
成人影片下載
成人漫畫
成人網站
成人貼圖區
金合發
金順賽事

視訊聊天室 sa...

老虎機
球板
球版
情色文學
情色a片下載
情色小說
情色論壇
情趣用品
指油壓按摩

成人a片直播網 sa...

好聊慾成人影片換妻俱樂部
奶子研究所
電話交友聊天室
小說漫畫
博弈網站
美女寫真
言情小說
台灣線上賭博
德州撲克牌遊戲下載